≡ Menu
Coaching

Talentudvikling

Denne side er under udvikling 😉

Find talenterne og dygtiggør dem

Dette kursus handler om, hvordan I spotter talenterne blandt medarbejdere i virksomheden, og hvordan I hjælper dem med at udvikle sig, så talentet udnyttes til glæde for både virksomheden og den talentfulde medarbejder.

Talentet skal udvikle sig både fagligt og menneskeligt

Talent kan opdeles i menneskeligt talent og fagligt talent: kurset handler om udvikling af både fagligheden og menneskeligheden i talentet. På kurset arbejder vi med, hvor og hvordan virksomheden ønsker at talentet skal udvikle sig, og hvordan I skaber udfordringer, ansvar og frihed for talentet – evt. med leder- eller specialist-ansvar, i takt med at talentet udvikler sig.

Du skal tage hensyn til talentets livsfase

På kurset arbejder vi desuden med de menneskelige livsfaser: hvordan mennesker udvikler sig og hvilke muligheder og faldgruber der er ved hver enkelt fase. Livsfaserne bestemmer desuden hvilke elementer der skal coaches i, og hvor talentets muligheder og udviklingspotentiale ligger.

På kurset lærer du:

  • Hvordan du kan spotte talenter
  • Hvordan du skaber en platform for dine egne talenter som led i virksomhedens fastholdelsespolitikker
  • At hjælpe med udvikling af både faglig og menneskelig karakter

Kurset indeholder en række coach øvelser, som f.eks. tager udgangspunkt i at sikre, at din virksomheds værdisæt efterleves samtidig med talentet udvikles – også i forhold til talentets holdninger og adfærd.

Vi tager endvidere stilling til, hvordan man skaber et gensidigt mentoring program for talentet. Ved gensidig mentoring får talentet tilknyttet en mentor (udover coachen), og talentet bliver samtidig tilknyttet som mentor for “yngre” talenter.

Varighed for kurset – Coaching – Talentudvikling:

Coaching – Talentudvikling har en varighed på 2 dage, og indholdet af kurset er fordelt med 1/3 teori, 1/3 øvelser til at finde fagligt og menneskeligt talent og 1/3 coaching øvelser.